Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barevný podzim v Tatrách? Ideální období na turistiku i výhodné pobytové balíčky!

podzimni-tury-v-tatrach.jpg

Podzim v Tatrách hýří pestrými barvami i zajímavými slevami. Zdejší hoteliéři připravili pro návštěvníky výhodné akce na ubytování, levnější wellness procedury i spoustu podzimních aktivit. Užijte si s celou rodinou poslední slunečné paprsky a čerstvý vzduch babího léta s 25procentní slevou. Vysoké i Nízké Tatry jsou opravdovým rájem, ve kterém naleznete vše, co si od nezapomenutelných podzimních prázdnin slibujete.

Dovolená v Tatrách se právě teď skutečně vyplatí. V nabídce jsou pobyty se slevou 25 procent, a to především díky akci 4 noci za cenu 3. Nechybí ani pobytové balíčky wellness a relax nebo romantika a hory. Hoteliéři vsadili na stabilní počasí, širokou paletu barev podzimu i možností na aktivní pohyb v Tatrách. Návštěvníci si mohou víkend v Tatrách navíc prodloužit a dopřát si podzimní dovolenou podle svých představ.

 

podzim-v-tatrach.jpg

 

Odpočiňte si v secesním klenotu Tater nebo hotelu z Románu pro ženy

Pokud si od dovolené slibujete zejména dokonalý odpočinek a relax, navštivte některý z hotelů zaměřených na wellness. V Tatranské Lomnici vyzkoušejte Grandhotel Praha, který vás díky svému nádhernému secesnímu stylu přenese do pohádkových dob Tater. Perla hotelu – Grand Mountain Spa, propojuje léčivé účinky zdejší přírody s tradičním lázeňstvím. Načerpat energii a nechat se pořádně rozmazlovat můžete také v Grandhotelu Starý Smokovec, jehož historie sahá až do roku 1904. Během své historie přivítal významné hosty, jako byl například saský korunní princ Fridrich August. My jej známe zejména z filmu Román pro ženy s Markem Vašutem a Zuzanu Kanócz. Návštěvníci ocení kulinářské umění zdejší restaurace nebo jedinečný vintage styl, který vás přenese do dvacátých let. Pokud chcete vzít na dovolenou i svého domácího mazlíčka, zvolte první dog friendly hotel FIS u Štrbského plesa. Váš pes se může těšit na speciální menu v restauraci hotelu či na misku na vodu na pokoji. Navíc tu můžete využít výhodný balíček Hory a voda.

Nízké Tatry nabízejí nejromantičtější hotel na Slovensku i chalety ve francouzském stylu

Podzim je stvořený na dlouhé vycházky a túry, které harmonizují tělo i duši. Ty nejkrásnější výlety mohou začít například ze Zen hotelu Tři Studničky v Demänovské dolině v Nízkých Tatrách. Tento první Feng Shui hotel poskytuje luxus díky unikátnímu spojení dokonalých služeb, komfortu a jedinečné atmosféry. Nabízí široké spektrum wellness služeb i první horskou pláž. Světová cestovatelská komunita TripAdvisor jej navíc označila jako nejromantičtější hotel na Slovensku. Chalets Jasná De Luxe představují šarmantní horské chaty ve francouzském stylu. Vychutnat si v nich můžete panoramatické výhledy, nerušenou exkluzivitu, komfort i bohémské art de vivre. Pokud se chcete ubytovat na samém vrcholu Chopku, zvolte hotel Rotunda - nejvýše položený hotel v Tatrách. Na slunné terase můžete relaxovat na lehátku a nechat se hřát horským sluncem, večer si vás podmaní noční obloha posetá hvězdami.

Další podzimní slevy

V případě, že máte GOPASS kartu a rezervujete si svůj pobyt online, můžete na dovolené ušetřit dalších až 35 EUR. Zlatavé listy tatranského podzimu a poslední slunečné paprsky lákají k obutí turistických bot a túrám či výletům lanovkami na oblíbená místa. Vyneste své chuťové pohárky k oblakům, odpočiňte si od ruchu velkoměsta.

Pro ty, kteří se nemohou dočkat sněhu, je navíc připravena i speciální nabídka na zimu. Lyžování v Tatrách začíná se slevou 20 procent pro všechny pobyty v hotelech Tatry mountain resorts, a. s. (TMR), které budou rezervovány online alespoň 45 dní předem.

Bližší informace k aktuálním podzimním nabídkám a pobytovým balíčkům naleznete na www.tmrhotels.com

________________________________________________________________________________ Společnost Tatry mountain resorts, as (TMR) je top subjektem v oblasti cestovního ruchu ve Střední a Východní Evropě, který vlastní a provozuje atraktivní horská střediska a hotely. V Nízkých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Jasná Nízké Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkem Aquaparku Tatralandia. Jde o největší slovenský aquapark s celoročním provozem, který nabízí kromě vodní zábavy i Tropical Paradise - speciální tropickou halu s mořskou vodou i zábavu ve Fun Parku a ubytování v bungalovech a apartmánech Holiday Village Tatralandia. Ve Vysokých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, které TMR spoluprovozuje. Ve Vysokých Tatrách TMR také vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR také vlastní 19% ve společnosti Melida, as, která si pronajímá a provozuje středisko Špindlerův Mlýn v České republice. V Polsku TMR vlastní středisko Szczyrk. TMR také vlastní a pronajímá třetím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski & Fun Záhradky a Bungalovy. Do konce roku 2014 se proinvestovalo do rozvoje a modernizace středisek TMR téměř 200 mil. EUR. Akcie TMR jsou obchodovány na třech evropských burzách v Bratislavě, Praze a ve Varšavě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×