Jdi na obsah Jdi na menu
 


AREÁL PVA EXPO PRAHA – LETŇANY BUDE 7. A 8. ZÁŘÍ 2012 OPĚT HOSTIT ÚČASTNÍKY VELETRHU WORLD OF BEAUTY & SPA

_dsc3206.jpg

Mezinárodní veletrh kosmetiky WORLD OF BEAUTY & SPA se stal bezesporu nejprestižnější veletržní událostí oborů zaměřených na krásu těla i duše. Účast na něm je výzvou pro všechny, kteří chtějí vidět ale i třeba na vlastní kůži zkusit novinky ze světa i z tuzemska. Pomohou jim v tom známé tváře - naši nejlepší vizážisté, kadeřníci, školené kosmetičky, nehtové dizajnerky, pedikéři, módní návrháři, odborníci nabízející přístroje a na formování postavy, fyzioterapeuté, maséři, odborníci na relaxaci a alternativní metody diagnostiky a preventivní péče. Část veletrhu je věnována biokosmetice a přírodní péči.
 
 
TRENDY V LÍČENÍ, ÚČESECH, ODÍVÁNÍ- LOOK 2012/2013
Návštěvníci jdoucí s trendy v líčení a stylingu si nenechají ujít trendy značek Estée Lauder v podání Pavla Bauera, Artdeco v podání Štěpánky Podroužkové, nebo např. současný „porcelánový“ trend Look Dita von Teese, revoluci v líčení „stage air make-up“ by BSPRO.cz, trendy značky Arabesque a další. A pro slavnostní příležitosti se nechají inspirovat šarmem tanečního parketu ztvárněný sedmi českými a dvěma zahraničními účastníky Mistrovství v make-upu, či Benátskou nocí nalíčenou Štěpánkou Podroužkovou. Pavel Bauer překvapí kreativním tématem dalšího ročníku soutěže CREATIVE IMAGE TEAM 2013. Dále se na totiž na veletrhu nechá nalíčit letošní česká olympionička Eliška Klučinová se svoji maminkou.
 

_dsc2746.jpg

 
Jak čarovat s kadeřnickými nůžkami ukážou nejlepší kadeřníci v INSPIRACI 2013, soutěž doplní samostatná kadeřnická vystoupení Honzy Hlaváčka a jeho týmu, show Romany Topinkové, k Afro-účesům se vrátí Martha Ronke Ayrorinde. Návštěvníci dostanou možnost zkusit nový účes v počítačové simulaci, nechat si vytisknout foto pro inspiraci a ti odvážnější hned „na místě“ zhotovit účes rukama šikovných kadeřníků.
 

_dsc2923.jpg

 
Přehlídku trendů završí módní show značek Lee, Wrangler, přehlídka luxusních plavek s Agátou Hanychovou a Taťánou Šedivou, módní show Českých modelek, přehlídky prestižních škol SOŠ Havířov-Prostřední Suchá a SPŠO v Praze 7, juniorské modely Národní komory módy a Fashion Rally international. Z Anglie navštíví veletrh CATWALK SHOW – netradiční prezentace „PO ANGLICKU POJATÝCH“ oděvů pro kosmetičky, kadeřnice, maséry a další pracovníky v oborech krásy.
 

098_cp__dsc3102.jpg

 
A ze zkrášlování není možno vynechat nové trendy v nehtové modeláži a zdobení nehtů, k nimž dnes už v salonech nedílně patří manikúra, pěstění přírodních nehtů, wellness péče o ruce i poradenství. Ti nejlepší nehtoví designeři se utkají v Českém a mezinárodním mistrovství v nail designu, cílem vítězů v akrylu i v gelu je účast na vysněném prestižním Mezinárodním mistrovství v Düsseldorfu 2013. Pro ty, kteří na stupeň nejvyšší nedosáhnou, jsou připraveny poháry, diplomy i hodnotné ceny.
 
POZOR ZMĚNA! Na základě přání některých designerek účastnit se obou soutěží v nehtové modeláži -  „gelu“ i „akrylu“ -  rozdělíme soutěž na dva dny stejně, jako je to v Düsseldorfu. V pátek budou soutěžit designerky v modeláži gelem, v sobotu pak akrylem. Vítěz každé kategorie postupuje na mistrovství do Düsseldorfu v březnu 2013, kde se soutěží kromě diplomů a věcných cen o 1000, 750 a 500 EUR.
 
Péče o nohy bude tématem řady výstavních stánků, stejně tak jako workshopů pořádaných Českou podiatrickou společností.
 
SOUTĚŽE
Pro soutěživé jedince i jejich fanoušky jsme opět připravili škálu soutěží v oborech:
Make-up-Česká mistrovská soutěž se zahraniční účastí na téma Šarm tanečního parketu
Nail Design – Česká a mezinárodní mistrovská soutěž, postup na prestižní soutěž v Düsseldorfu
Péče o nohy – Podologická soutěž pod záštitou České podiatrické společnosti
Kadeřnický svět – INSPIRACE 2013 – finalisté „life“ na podiu soutěží o stotisíc korun
Soutěž BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD o ocenění „“high quality product“
Vyhlášení Maséra roku 2012 a témat Creative Image Team, Fotomakeup a Prodlužování řas 2013
 
KOSMETICKÁ A ANTI-AGING PÉČE
Novinkou je rozšíření veletrhu o další odbornou akci – v prostorách jedné z menších hal PVA EXPO pořádá náš letitý partner a nejvýznamnější a největší sdružení kosmetiček a vizážistů v ČR - UNIE KOSMETIČEK - svůj odborný FESTIVAL OF BEAUTY 2012, který je doplněný velkou řadou odborných vystavovatelů a přednášejících a jistě bude motivující pro nové návštěvníky z řad profesionálů, kteří na podzim přibydou. Stejně tak tu kliniky nabídnou zájemcům odbornou anti-aging péči včetně plastické chirurgie.
 
_dsc3052.jpg
 
VYBAVENÍ PRACOVIŠŤ
Za shlédnutí stojí jistě špičkový kadeřnický nábytek Maletti, luxusní vybavení pro kosmetická, wellness a spa studia NILO, stejně tak jako nabídka chytrého počítačového řešení pro řízení kosmetických salonů a mnoho dalšího.

RELAXACE, REGENERACE, ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Prevence zdraví těla i ducha je oborem, kdy by každý pro sebe měl něco udělat. Již zdaleka jsme překročili omezení na „zdravé“ potraviny či výživové doplňky“, pyramida nadstavby je vytvořena spojením našeho myšlení se smysly, pocity a náladami, které můžeme příznivě ovlivňovat, a zpětně přes ně ovlivňovat svoji celkovou duševní a tělesnou harmonii a rovnováhu. Vystavovatelé připravili škálu nabídek a poradenství v oblasti relaxačních, regeneračních či detoxikačních masáží, aromaterapie, používání éterických olejů a dalších čistě přírodních prostředků, stejně tak např. sestavování jídelníčku pro jednotlivé typy, cvičení při problémech s pohybovým aparátem, plavání a vodní aktivity, zdravé opalování – to vše také pro naše juniory. 
 
Jako červená niť prochází veletrhem aktuální nabídka výuky v zúčastněných oborech, nesčetné možnosti studia, školení či rekvalifikací pro práci v oborech zkrášlovacích a relaxačních služeb, které jsou stále více žádané a mají velkou budoucnost.
Doporučujeme návštěvu současně probíhajícího veletrhu MINERÁLY A DRAHÉ KAMENY (pořádá společnost PROGRESS PARTNERS), kde se prezentují v různých formách – jako doplňky k oděvům či do bytu (feng-shui) či např. jako možnost investic. Další možnosti investování a nákupů nabízejí v PVA souběžné veletrhy Investor a Sběratel.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×