Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andělé v autech: Rychlá záchranka

18. 8. 2011

Moderně vybavené a super výkonné automobily, tak to je poznávací znak záchranné služby aucklandské nemocnice St. John na Novém Zélandu. Jejich prácí je vždy se co nejrychleji dostat na místo nehody a poskytnou nezbytnou první pomoc.  V novém seriálu Rychlá záchranka můžete každý všední den od 19:50. sledovat profesionální tým záchranářů v akci.

Seriál Rychlá záchranka představuje různorodou sbírku příběhů, které vyprávějí záchranáři i lidé, kterým pomáhají, kromě bizarních či zábavných momentů tak není nouze ani o chvíle vskutku napínavé. V prvním dílu se tým ze St. John pokusí zachránit šestileté dítě, které dostalo vážný astmatický záchvat, i pomoci k smrti vyděšeným rodičům. Dále záchranáři spěchají za mnichem z hnutí Hare Krišna, kterého do hlavy kopla kráva, za mužem, který se pokusil zachránit své milované auto, když mu v něm však uvízla noha, byl nemilosrdně tažen po silnici, dále za mladou dívkou, která se dusila diamantovým prstenem, za mužem, který byl pokousán a napaden nůžekami, za mužem, který byl okraden a zmlácen klíčem na kola od svého vlastního auta a za ženou uvězněnou na zadním dvorku svého domu.
nepojmenovany-1.jpg
O společnosti Chello Central Europe
Chello Central Europe je obchodní jednotkou společnosti Chellomedia, přední mezinárodní mediální firmy a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Její současné portfolio kanálů pro daný region tvoří televizní stanice Minimax, Filmmúzeum, Spektrum, SPORT1, SPORT2, SPORT M, Deko, TV Paprika, Zone Club, Zone Romantica, Zone Europa a MGM. Kromě svých tematických televizních stanic společnost dále provozuje firmu AT Media, přední polskou agenturu zabývající se prodejem reklamního času na tematických stanicích, která začala v nedávné době působit také v České republice a Maďarsku. Dále společnost Chello Central Europe poskytuje distribuční a marketingové služby celé řadě zavedených televizních společností v celém regionu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×