Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2016

dsc8198_zoom.jpg

Nenechte si ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož 21. ročník se uskuteční 11. a 12. března opět ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA - LETŇANY.

A na co se návštěvníci mohou těšit tentokrát? Několik set vystavených prestižních značek na stáncích vystavovatelů bude doplněno bohatým programem na hlavním podiu, v saloncích i na soutěžních podiích. Zastoupena bude především profesionální kosmetika, přístroje a vybavení pro salony, péče o vlasy, péče o nehty, jejich modeláž a zdobení, bio-přípravky té nejvyšší kvality získávané z naší přírody i exotických krajů, wellness, spa, hotelová péče i výrobky pro finální spotřebitele.

Zvláště důrazně se prosazuje přírodní péče, aromaterapie i masáže spojené s  relaxací a oživením celého těla. Veletrh tedy nabízí nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat také program věnovaný anti-aging péči.

Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na alternativní péči o své zdraví. Partnery pro odbornou spolupráci jsou největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká podiatrická společnost, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, sdružení pro kosmetiku „PROKOS“ a řada dalších specialistů.

Na jubilejním 20 veletrhu byly mnohem více než dosud prezentovány výrobky ze zahraničí. Kromě výrobků německé, slovenské a polské provenience vystavovala velká řada především italských a španělských firem, také americké a turecké značky zde byly k vidění. Mnohé tyto exporty byly významně podpořeny vládou a ekonomickými odděleními ambasád v ČR, které s veletrhem významně spolupracovaly. Stánek španělských firem navštívil osobně i velvyslanec pan J.E.p. Pedro CALVO-SOTELO IBÁNEZ-MARTÍN, přítomna byla také paní radová Ana Lucía Vich Gadella. Budeme i nadále navazovat na tuto spolupráci, která může přinést zájemcům nové obchodní kontakty i obohacení nabídky na našem trhu o světové novinky.

Vizážisté Pavel Bauer a Štěpánka Podroužková opět představí nejnovější trendy v líčení a chybět nebude ani kadeřnická show Honzy Hlaváčka, Martina Loužeckého, Romany Topinkové, Honzy Špilara a dalších úspěšných kadeřníků. Nedílnou součástí programu budou opět prestižní soutěže, jako je „CREATIVE IMAGE TEAM“, kde se utkají týmy složené z vizážisty, kadeřníka a modelky, nebo soutěž „FOTOMAKEUP“, mistrovství ČR v nail artu, v prodlužování řas a mnoho dalších zajímavostí.

Další informace, fotogalerii, videa a zajímavé soutěže pro návštěvníky najdete na našem webu: www.worldofbeauty.cz, nebo facebooku: www.facebook.com/kosmetickyveletrh

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×