Jdi na obsah Jdi na menu
 


Herber Renata - Babiččiny bylinky

29. 5. 2011

34579-babicciny-bylinky.jpg

Blahodárné působení léčivých rostlin dokládají mnohé příklady z praxe a staré bylinné recepty slouží již staletí nejen jako rychlá první pomoc, ale i při léčení chronických onemocnění. Autorkou tohoto podrobného bylináře našich nejpoužívanějších léčivých rostlin je Renata Herber, která vydala již řadu dalších úspěšných knih (Poselství Tarotu, Poselství run, Poselství kostky a Babiččina lékárna), publikuje články o zdravém způsobu života, ezoterice a hermetismu, přednáší na ezoterických festivalech a vede poradnu v oblasti léčení potravinami, snižování nadváhy a bylinné i regresní terapie.
 
Autorka:
Renata Herber (nar. 1962 v Krnově) je autorkou úspěšných knih Poselství Tarotu, Poselství run, Poselství kostky a Babiččina lékárna.  Publikuje články o zdravém způsobu života, ezoterice a hermetismu, přednáší na ezoterických festivalech a vystupuje v rozhlase. Vede poradnu v oblasti léčení potravinami, snižování nadváhy a bylinné i regresní terapie. Více se dozvíte na www.vestirna-net.cz.
 
Euromedia Group k.s.,  Knižní klub
Koupíte u každého dobrého knihkupce a na www.knizniweb.cz
 
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×