Jdi na obsah Jdi na menu
 


Detlef Pape, Rudolf Schwarz, Elmar Trunz-Carlisi, Helmut Gillessen – HUBNĚTE VE SPÁNKU KUCHAŘKA

7. 1. 2009

Obrazek

Kuchařská kniha k programu hubnutí ve spánku přináší více než 150 nových, nápaditých receptů s vyváženou skladbou látek, které jsou potřebné ke zdravé a snadné redukci hmotnosti.
 
> Začněte ráno směsí müsli, kokosu a kiwi, nebo chlebem s výtečnou pomazánkou. Ať už to má být snídaně sladká nebo pikantní, pestrý výběr pokrmů vám umožní zdravý start do nového dne. Pro zpestření se nabízí osvědčená snídaňová stavebnice a vy už si jen vyberete.
 
> V poledne máte podle stavebnicového principu "svobodnou volbu" v přípravě sendvičů, které si vezmete s sebou do práce. A kdo má dost času a chuť k vaření, přijde si na své výběrem z bohaté nabídky salátů, polévek, různých úprav těstovin i pokrmů s masem nebo rybami.
 
> A večer? Pochutnávat si můžete i v této denní době, protože recepty jsou sestaveny speciálně pro čas před spaním. Co byste řekli na roládu z lososa na polníčku nebo hovězímu guláši s artyčoky?
 
A navíc: U receptů najdete návrhy jak jídlo bez velké námahy a rychle proměnit na "normální stravu".
 
 
Vydala Euromedia Group k.s., Ikar

Koupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví a prodejnách Knižního klubu.

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×