Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deník Dity P. – Kuchařka

Dostal se mi do ruky první díl kuchařky Dity Pecháčkové. Druhým dílem jsem byla nadšená, a tak jsem prostě první díl musela mít také. J Stejně tak jako druhý díl je v něm i spoustu čtení, ale já jsem prostě „receptová,“ tak jsem se hned vrhla na recepty :-D Po prvním prolistování už jsem přesně věděla, co bude druhý den k obědu J Nechte se také inspirovat recepty, podle kterých se dá opravdu vařit!

 

1.jpg

 

Dita Pecháčková nám představuje, jak vypadá tak trochu jiná kuchařka - Deník Dity P.

"Nemyslete si, že jsem bůhvíjaká kuchařka. Nejsem. Normálně to ke mně přišlo. A strašně mě to baví. Vaření, pečení, kuchařky, řeči o vaření a pak to jídlo!" Tohle řekne Dita Pecháčková, která se nepřestává divit, když jí všichni nad talířem s jídlem, které uvařila, říkají: Ty jsi bohyně! Ze svých nejoblíbenějších jídel sestavila pozoruhodnou kuchařku a k tomu vypráví, jak to všechno s její láskou k jídlu a vaření bylo. A stále je.

 

Knihu za zvýhodněnou cenu zakoupíte ZDE:

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×