Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alice Sherwoodová – KUCHAŘKA PRO ALERGIKY

22. 6. 2009

Obrazek

Chutná jídla pro alergiky na celý den
 
 
Více než 100 receptů, které umožní celé rodině pochutnat si na dobrém jídle, i když je někdo z jejích členů postižen potravinovou alergií. Čerstvě připravené pokrmy využívají zeleninu z vlastní zahrady, ale i věci, jež koupíte v supermarketu.
 
Čtyři kuchařky v jedné – jednotlivé pokrmy lze upravit na verzi bez lepku, bez mléka, bez vajec nebo bez ořechů, což znamená, že některé recepty obsahují i tři verze!
 
S alergií nebo potravinovou intolerancí nemusíte žít jako asketa. Upečte si chléb s kůrčičkou, nadýchané koláče, jemné dorty, dokonce si dopřejte zmrzlinu, kterou jinak nesmíte.
 
Pilaf z rýže basmati, borůvkové mufiny, halibut s bramborovou krustou, kachna s jablky a celerem, dušené kuře s olivami a cizrnou, pečené brambory s česnekem a mořskou solí, chilli con carne, jehněčí karí se špenátem a jogurtem, grilovaná kukuřice, musaka, marinovaný losos miso, pečené vepřové maso s fenyklem, zálivky a dipy...
 
Vydala Euromedia Group k.s., IKAR
Koupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví a Knižním klubu
 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×