Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rachel Borellová - Pletení medvídci

17. 11. 2015

pleteni-medvidci.jpg

Medvídci a spousta oblečků i módních doplňků do medvědího šatníku

Celá knížka roztomilých měkoučkých medvědů, které ocení nejen děti. Jak dokazuje autorka Rachel Borellová, hračky nemusejí být jen plyšové. V téhle knize najdete deset návodů na výrobu pletených medvídků.

 

A aby jim náhodou něco nechybělo, upleťte jim rovnou celý šatník a výbavičku. Kloboučky, svetříky, šály, čepičky… zkrátka všechno, co takový medvídek může potřebovat. Podrobné návody a ilustrační fotografie pomohou s výrobou i méně zdatným pletařkám či pletařům.

 

Rachel Borellová je tvůrkyní a návrhářkou háčkovaných věcí. Žije v USA ve státě Maryland. Posledních deset let se specializuje na háčkované hračky, které – společně se vzory – prodává pod svou značkou Yarnigans. Seznámit se s ní můžete třeba na webových stránkách Etsy a Ravelry.

 

"Založení Yarnigans je pro mě tou nejuspokojivější věcí, kterou jsem kdy udělala. Miluju představu, že moje hračky jsou všude po světě. Sedí na poličkách, leží v postelích a někdo je miluje."

- Rachel Borellová

 

Formát 180 x 230 mm, brožovaná, barevně fotograficky ilustrovaná

Překlad: Eva Fuková

112 stran, 299,- Kč

 

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×