Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otis Ingrams - Práce s kůží

22. 2. 2018

1.jpg

Tradiční řemeslo v moderní době… 20 jednoduchých projektů

Kůže je krásný materiál a práce s ní přináší velké uspokojení.

 

Jako přírodní materiál má svoji hodnotu a každý kousek je jedinečný. Naučte se, jak můžete přímo u sebe doma vyrábět stylové a krásné kousky z kůže, od předmětů do domácnosti až po módní doplňky.

 

Práce s kůží vás provede 20 jednoduchými projekty, jejichž výsledek bude velmi působivý a originální, ať už jde o vyplétanou lavici, košík na dřevo, křeslo, tašku, pouzdro nebo dokonce zástěru.

 

Díky této knize zvládnete základní dovednosti brašnářského řemesla, jako ruční sešívání, vyplétání, nýtování nebo spojování řemínkem či tkaní, a dokážete vytvořit elegantní věci trvalé hodnoty. Zjistíte vše o práci s tímto přírodním materiálem vzácné kvality, který dodá čemukoli, co vytvoříte, jedinečné vlastnosti.

 

Práce s kůží je čistá, můžete ji provozovat kdekoli, s minimálním nárokem na prostor. Nástroje i materiály si snadno obstaráte v obchodě. Vše, co potřebujete, je pracovní stůl a chuť začít.

 

Formát 212 x 250 mm, brožovaná, barevně fotograficky ilustrovaná

Překlad: Eva Fuková

144 strany, 399,- Kč

 

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×