Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jean Powerová - KORÁLKY: Jak na to

4. 2. 2012

koralky-jak-na-to.jpg

Všechny možné otázky a odpovědi k problematice práce s korálky, více než 300 rad, technik a tipů...
 
Ať už chcete navlékat, drátovat nebo tkát s korálky, podrobné fotografie a nákresy postupů vás při práci povedou krok za krokem. Vyobrazené techniky jsou seřazené tak, aby vyhovovaly vašim rostoucím nárokům a postupu práce.
 
Naleznete zde množství rad od výběru správných nástrojů a materiálů po tipy pro detailní provedení konečných výrobků s profesionálními výsledky. Nebo zde můžete zapátrat i jen po konkrétním řešení nějakého technického problému.
 
Získejte informace o ozdobném uzlování, rychlém a snadném navlékání a práci s drátem. Nebojte se kombinovat starožitné korálky s moderními, do výrobků včleňovat přívěsky a komponenty a přizpůsobovat si a navrhovat vlastní předlohy.
 
Ať už chcete pracovat s většími skleněnými, křišťálovými korálky či drobným rokajlem, pracovat s drátem, nebo tkát s korálky, vyrábět bižuterii jako dárky nebo i na prodej, tato kniha vám pomůže zodpovědět takřka všechny otázky.
 
Formát 190 x 247 mm, vázaná
160 stran, 299,- Kč
 
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×