Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jan Eatonová - Háčkování: Jak na to

hackovani-jak-na-to.jpg

Více než 300 rad, pracovních postupů a nápadů k háčkování…
 
Rádi byste měli své háčkované výtvory dovedené k dokonalosti? Přáli byste si, aby byly nápadité, zajímavé a působily profesionálně? Pak je tahle kniha pro vás to pravé. Zdokonalíte se v různých technikách a nabídneme i spoustu dobrých rad, které vám pomohou předejít potížím. Jednotlivé techniky jsou řazeny za sebou tak, jak je budete potřebovat, pustíte-li se do práce na jednotlivých výtvorech.
 
Nezapomeneme vůbec na nic a dozvíte se vše od začátku až do nejlepšího završení háčkovaného díla. Fotografie vás při práci povedou krok za krokem stejně jako nákresy, vzory a podrobné instrukce. Ať se budete nacházet v kterékoliv etapě svého díla, s námi se nikdy neztratíte a veškeré problémy hravě vyřešíte.
 
Zjistíte, jak si vybrat nejlepší přízi a přesně odhadnout potřebné množství, naučíte se přizpůsobovat vzory, uháčkovat si modely na míru, ale také třeba upravovat a vylepšovat ty, které už máte v šatníku. Všechny háčkovací techniky jsou zde předvedeny od základního sloupku a řetízku až po nejsložitější vzory, které se ve vašich dílech mohou podle našich rad mísit a vytvářet ty nejkrásnější variace.
 
Odnesete si zkrátka spoustu inspirace, která dodá vašim modelům nenapodobitelný půvab, zvlášť když se rozhodnete je navíc vyzdobit třeba korálky.
 
Formát 190 x 247 mm, vázaná, fotograficky ilustrovaná
160 stran, cena 299,- Kč
 
-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×