Jdi na obsah Jdi na menu
 


Caitlin Sainio - Háčkované krajkové luční kvítí

10. 10. 2013

hackovane-krajkove-lucni-kviti.jpg

100 nádherných vzorů květin a lístků pro háčkování tenkou přízí
Rádi byste měli celý rok doma kouzelnou zahrádku? Uháčkujte si ji.
 
Nabízíme vám nepřeberné množství vzorů, takže vám pod rukama vyrostou lístky, kytičky a všelijaké rostlinky všech ročních období. Najdete tady všechno možné – od krajkových květů po něžné kapradiny, ve všech odstínech a barvách, v nejrůznějších stylech i provedeních.
 
Drobné motivy máte uháčkované jedna dvě a můžete je použít samostatně, nebo jako ozdobnou součást větších projektů. Představují také výborné využití zbytků různobarevných přízí, které vám pod rukama doslova rozkvetou. Ať už s háčkováním z příze začínáte, nebo jste v tomto oboru už dlouholetými nadšenci a mistry, své si tu určitě najdete. Pro každý výrobek jsou zde připravené jasné instrukce a podrobně rozepsané vzory. Nechybí samozřejmě ani základy háčkování pro ty, kteří se do takové práce pouštějí poprvé.
 
Květinky vypěstované z příze mohou udělat radost přátelům, ozdobit zabalené dárky či pohlednice, zkrášlit váš byt pověšené na zdi nebo se stát originální ozdobou vašeho oblečení.
 
 
Formát 220 x 220 mm, brožovaná, barevně ilustrovaná
128 stran, cena 299,- Kč
 
-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×