Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ann Martinová - Quilling, šperky z papíru

23. 2. 2018

2.jpg

TECHNIKY A POSTUPY NA VÝROBU NÁUŠNIC A PŘÍVĚSKŮ

 

Vytvořte si nádherné papírové šperky, které budou na první pohled vypadat jako z mědi, stříbra nebo zlata!

 

Objevte starodávnou techniku papírového filigránu, dnes běžně označovanou jako quilling, díky níž získáte moderní, vybrané šperky doslova za hubičku. Autorka a nadšená propagátorka quillingu Ann Martinová vám ve své knize předvede, jak lze z papírových proužků, které mají jednu hranu natřenou metalickou barvou, vykouzlit úchvatné a dostatečně bytelné ozdoby na krk či do uší.

 

Ať už jste zkušený šperkař, hledající nové techniky a inspiraci, nebo amatérský tvůrce papírových šperků, který chce posunout své umění o kategorii výše k jedinečnosti, tento průvodce výrobou papírové bižuterie je přesně to, co potřebujete.

 

Quilling vám prostřednictvím ilustračních fotografií doprovázejících podrobný popis výroby cívek, spirálek a jiných skládaných tvarů nabízí 20 projektů. Pod odborným vedením Ann Martinové a s pomocí několika malých nástrojů či pomůcek si dokážete vyrobit vlastní papírové šperky na míru a mnohem víc! 

 

Formát 210 x 275 mm, brožovaná, fotograficky ilustrovaná

Překlad: Eva Fuková

144 stran, 349,- Kč

 

 

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×