Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečný díl série Odkazu Dračích jezdců vyjde 30. března 2012!

17. 10. 2011

nepojmenovany-1.jpg

Nakladatelství Fragment dnes potvrdilo zprávu, že poslední díl Odkazu Dračích jezdců INHERITANCE vyjde v České republice 30. března 2012! V souvislosti s vydáním čtvrtého dílu plánuje svou návštěvu v České republice i autor série Christopher Paolini!
 
 „Zatím nemáme přesně stanovený termín návštěvy Christophera Paoliniho, nicméně podle požadavků všech zúčastněných evropských nakladatelů to vypadá, že kompromisní termín se bude pohybovat okolo konce dubna nebo začátku května. Podrobnější informace bychom měli dostat po knižním veletrhu ve Frankfurtu v polovině října,“ sdělil manažer zahraničních autorských práv Jakub Kalina.
 
Nakladatelství Fragment také spustilo zcela nové webové stránky věnované edici Odkaz Dračích jezdců a poslednímu dílu www.eragon.cz. Nový design ale není všechno, co na stránkách najdete. „Spustili jsme také diskusi pro fanoušky a budeme postupně přidávat i různé materiály ke stažení, například tapety na plochu nebo ukázkové kapitoly z knih,“ uvedl web editor Nakladatelství Fragment Milan Pohl. Největším lákadlem na stránkách je ale bezpochyby pro fanoušky oficiální trailer ke knize. Najdete ho na odkazu http://eragon.cz/o-knihach/iv-dil-inheritance/trailer/.
 
Random House, který vydává Odkaz Dračích jezdců v originále, uvedl, že už začíná zaznamenávat zvýšený prodej starších dílů a nárůst objednávek na díl nový. Dále nakladatelství předpokládá, že se bude dobře prodávat i elektronická verze knihy, protože v poslední době zaznamenali u kategorie fantasy titulů nárůst prodejů. I Nakladatelství Fragment již vydalo předchozí tři díly v elektronické verzi a do budoucna plánuje také elektronickou verzi posledního dílu.
 
Anotace:
nepojmenovany-1.jpgNení tomu tak dávno, co byl Dračí jezdec Eragon obyčejným chudým farmářským chlapcem a jeho dračice Safira pouhým modrým kamenem v lese. Nyní právě na nich závisí osud celé civilizace.
Dlouhé měsíce výcviku a bojů přinesly mnohá vítězství a naději, ale také srdcervoucí ztrátu. A ta nejtěžší bitva je přitom teprve čeká: musí se postavit samotnému Galbatorixovi. Aby zvítězili, budou muset být skutečně silní a odvážní. Pokud to nedokážou oni, neporazí Galbatorixe nikdo. Druhá šance neexistuje.
 
Jezdec a jeho drak došli dál, než se odvážil kdokoli jiný. Ale podaří se jim porazit samotného krále zla a obnovit v  Alagaësii spravedlnost? A pokud ano, co budou muset obětovat?
 
O nakladatelství Fragment
 
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2 000 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 19 mil. kusů výtisků. V roce 2010 Nakladatelství Fragment vydalo 221 knižních novinek a podobně tomu bude i v letošním roce. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2010 bylo uskutečněno celkem 400 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2010 představil stále rostoucí slovenský Fragment 139 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×