Jdi na obsah Jdi na menu
 


Upíří deníky zvítězily v anketě Zlatá kniha 2010!

27. 7. 2010
Už víme, jaká je nejoblíbenější kniha Čechů!
 
Z výsledků hlasování druhého kola ankety Zlatá kniha 2010, které na svých internetových stránkách zveřejnila Česká bibliografická databáze, vyplývá, že jasným vítězem v kategorii „kniha“ se stala publikace s názvem „Upíří deníky – Temné shledání“. Do hlasování se zapojilo více než 4000 čtenářů.
 
Knihu vydalo nakladatelství Fragment letos na jaře. Jedná se o čtvrtý díl upírské ságy z pera spisovatelky L. J. Smithové. Sama autorka se díky hlasování čtenářů umístila v kategorii „autor“ na druhém místě. Vítězství Upířích deníků jen potvrzuje, že tituly z této edice dokáží konkurovat i doposud čtenářsky velmi oblíbeným knihám s podobnou tématikou -  „Rozbřesk“ a „Stmívání“ od S. Meyerové.
 
Čtenáře můžeme současně potěšit sdělením, že se již v říjnu 2010 dočkají dalšího pokračování. Nakladatelství Fragment připravuje k vydání v pořadí již pátý díl pod názvem Upíří deníky – Návrat. Navíc se na knižních pultech objeví i speciální balení prvních čtyř dílů v podobě dárkového boxu.
       

Obrazek Obrazek  Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×