Jdi na obsah Jdi na menu
 


Upíří deníky se otevírají již popáté!

12. 10. 2010
Čtenářů, kteří prahnou po titulech s upíří tématikou, stále přibývá, což dokazuje velký úspěch prvních čtyř dílů Upířích deníků – Probuzení, Souboj, Zášť a Temné shledání. Tyto tituly zaznamenávají celosvětový úspěch už delší dobu. V USA se od listopadu 2009 vysílají dokonce jako televizní seriál. Vysílací práva k němu letos zakoupila i česká televizní stanice NOVA, takže se na ně mohou těšit v brzké době i diváci v České republice. Nakladatelství FRAGMENT přináší všem fanouškům tohoto specifického fantasy žánru další dávku napětí, neutuchající touhy a lásky i nečekaných zvratů v novém pokračování s názvem „Návrat“.   V pořadí již pátý díl Upířích deníků se dostane na knižní pulty již 21. 10. 2010! Prožijte další osudy trojice hlavních hrdinů – středoškolačkou Elenou a dvěma upířími bratry Stefanem a Damonem!
 
Elena se obětovala, aby zachránila oba upíří bratry, kteří ji milují – pohledného, zadumaného Stefana a uhlazeného, nebezpečného Damona. Mocné nadpřirozené síly ji však poslaly zpět na tento svět. Přesto, že je Elena opět „jen“ člověkem, uchovala si některé dary a moc, které jí zůstaly ze života za branami smrti. Její krev pulzuje ohromnou a jedinečnou energií, která z ní činí neodolatelné sousto pro každého upíra. Stefan se snaží najít způsob, jak zajistit Eleně bezpečí, aby si mohli vybudovat společný život. Damona však žene nenasytná touha po moci a usiluje o to, aby se Elena stala jeho princeznou temnoty.
 
ObrazekAnotace:
Elena se vrací zpět do světa lidí.
Za pomoci svých přátel a milovaného Stefana si užívá znovu nabyté radosti ze života.
Temné síly se jí však nechtějí vzdát a opět po ní natahují své pařáty!
Kdo se stane nástrojem temných sil tentokrát? Dokáže se jim Elena ubránit? 
115x183 mm, brož., 224 str., 199 Kč 
Autorka: L. J. Smith
Přeložila: Lucie Schürerová
 
Upíří deníky (1.- 4. díl) v dárkovém balení!
 
ObrazekAnotace:
Středoškolačka Elena je dívkou, po níž chlapci touží a dívky se jí chtějí podobat. Jenže krásný a tajemný Stefan se zoufale snaží jejímu kouzlu odolat. Pronásleduje ho temná minulost i vědomí, že jeho pomstychtivý bratr Damon je hrozbou pro každého, ke komu se Stefan přiblíží. Elena si brzy uvědomí, že se ocitla nejen mezi dvěma upířími bratry, ale i ve velkém nebezpečí a s ní celé městečko.
Je žízeň po krvi silnější než láska?
Láska bolí a historie se opakuje...
Box (1. – 4. díl) – 799 Kč 
 

Více o knihách i autorce se dozvíte také na: www.upiri-deniky.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×