Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak trochu jiný deník jednoho (ne)obyčejného upíra

9. 3. 2012

Otevřete tak trochu jiný deník. Den za dnem proniknete do života Nigela, který to v životě rozhodně nemá jednoduché. Před sto lety se stal v patnácti letech upírem. Na jedné straně získal nesmrtelnost, na straně druhé se nikdy nezbaví problémů s dospíváním. Akné ho bude pronásledovat, jeho hlas neustále přeskakuje a navazování vztahů s dívkami je vše, jen ne bezproblémové.

Deník potěší všechny příznivce upírů a zábavného čtení. Vtipně popsané každodenní zážitky úplně obyčejného upíra dokreslují černobílé kresbičky hlavního hrdiny. Vychází v Nakladatelství Fragment 5. března 2012!
 
nepojmenovany-3.jpgAnotace:
Deník úúúplně obyčejného upíra – MOJE „SUPER“ RODINKA  
I nemrtví mají city! Nesnesitelně vtipný deník jednoho (ne)obyčejného upíra.
Jmenuji se Nigel Mullet. V upíra jsem se proměnil, když mi bylo patnáct. V tomhle věku už zůstanu napořád, takže musím trávit věčnost bojem s akné, mutujícím hlasem a svou neobratností při balení holek…
Trápí mě mé zoufalé pokusy o upoutání pozornosti mé životní lásky Chloe. Tak rád bych zabořil špičáky do jejího krku… Jsem mrtvý už víc než osmdesát let, a přitom jsem ještě ani jednou neměl holku! A do toho musím neustále řešit mé neskonale trapné upírské rodiče, kteří se pokoušejí pít krev mým kamarádům.
130x197 mm, brož., 224 str., 199 Kč
Pro čtenáře od 11 let.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×