Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stefanovy deníky odhalují temný začátek zrodu upírů!

18. 8. 2011

Fanoušci Upířích deníků se mohou těšit na další dávku napětí, tajemna a romantiky. Stefanovy deníky odhalí tajemné události z minulosti, které předcházely Upířím deníkům. Příběh Stefana, Damona a Katherine a jejich přeměny na upíry je plný silných emocí, které Stefan odhaluje ve svém deníku.

Upíři jsou stále in, což dokazuje i velký úspěch, který zaznamenaly předešlé díly Upířích deníků – Probuzení, Souboj, Zášť, Temné shledání, Návrat a Soumrak. Tentokrát Nakladatelství Fragment připravilo pro fanoušky nejen pokračování Upířích deníků, ale i Stefanovy deníky odhalující skutečnosti ze Stefanovy a Damonovy minulosti, které byly v Upířích denících pouze nastíněny.
 
Příchod nádherné a záhadné Katherine znemožní Stefanovi klidný spánek. Vede vnitřní boj sám se sebou, aby nepodlehl jejímu kouzlu a magické přitažlivosti, a zároveň čelí zodpovědnosti, kterou má vůči svému otci a jeho očekáváním. Ani silný a nezdolný Damon se však jejímu kouzlu neubrání.
 
Město, ve kterém žijí, ovládá strach a zároveň v něm zuří boj s neznámým zlem… Nikdo nikomu nevěří. Jedna vražda za druhou probouzí v lidech touhu zničit všechny upíry. Kdo však stojí na straně dobra a kdo na straně zla? Dokáže Stefan ochránit sebe, svou rodinu a ženu, kterou miluje?
 
Na motivy Stefanových deníků natočili v USA úspěšný televizní seriál, jehož vysílání se u nás dočkáme možná již tento podzim. První část knižního zpracování s názvem Zrození u nás vyjde už ve druhé polovině srpna a druhá část s názvem Chuť krve v říjnu 2011.
 
 
Anotace:
 
nepojmenovany-1.jpgPropadli jste zcela Upířím deníkům? Zajímá vás, jaké události předcházely jejich ději? Pak si určitě nenechte ujít další napínavou upíří sérii, ve které vás opět čeká velká dávka napětí, tajemna a romantiky.
 
8. září 1864
Ona není tím, kým se zdá. Mělo by mě to překvapit? Vyděsit? Ranit?
Jako kdyby nic z toho, co jsem znal, z toho, co jsem se naučil, z toho, čemu jsem celých sedmnáct let věřil, nebyla pravda.
Ještě jsem cítil, jak mě líbala, jak mi svými prsty tiskla ruce. Pořád jsem po ní toužil, a přesto mi v uších zněl hlas rozumu: Nemůžeš milovat upíra!
Kdybych měl jednu z jejích sedmikrásek, mohl bych otrhávat lístky a nechat kytku, aby rozhodla za mě. Mám ji rád… nemám ji rád… mám…
Miloval jsem ji.
Určitě. Na tom, co bude dál, mi nezáleželo.
Mělo se moje srdce ubírat tímto směrem? Kéž bych měl mapu nebo kompas, aby mi ukázaly cestu. Ale ona má moje srdce a je mojí zářící hvězdou… a to by mělo stačit.
 
115x183 mm, váz., 240 str., 199 Kč
Pro čtenáře od 15 let
 
O nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2 000 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 19 mil. kusů výtisků. V roce 2010 Nakladatelství Fragment vydalo 221 knižních novinek a podobně tomu bude i v letošním roce. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2010 bylo uskutečněno celkem 400 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2010 představil stále rostoucí slovenský Fragment 139 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×