Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prokletí džinové budou zfilmováni!

14. 4. 2010

V únoru letošního roku se do knižního světa vloudili noví hrdinové.

Na dobrodružství mýtických bytostí z kouzelné lahve jsme čekali mnoho let. Teď se džinové konečně opět probouzí ze spánku.

Reinkarnace se dočkali v podobě mladých hrdinů, kteří se o své džinovské moci dozví při oslavě svých 12. narozenin a od té chvíle se rozjíždí spanilá jízda plná dobrodružství.

První díl nese název Prokletí džinů – Faraonova kletba, ve kterém se hrdinové vydávají do Londýna a Egypta, aby se naučili zacházet se svou mocí, a navíc musí zachránit strýčka, který byl unesen zlými džiny.

 

Už na konec srpna si nakladatelství Fragment připravilo pokračování s názvem Prokletí džinů – Šalamounova kniha.

Ve chvíli, kdy se čeští čtenáři začtou do druhého dílu, bude pravděpodobně známo jméno režiséra pro filmovou adaptaci tohoto příběhu plného hrdinství, odvahy a tajemných kouzel.

Producentka Nina Jacobson potvrdila brzké natáčení, ovšem o výběru vhodného režiséra zatím mlží. Ve hře jsou prý však samá zvučná jména. „Fantasy román o rodině džinů, kteří se maskují jako lidé a plní přání, je skvělé téma na filmové zpracování,“ tvrdí Jacobson.


ObrazekAnotace:
Oslava dvanáctých narozenin, kdy se v nás probouzí džinovská moc po mamince, nám mění život.

Strýček, kterého jsme nikdy neviděli, nás zve do Londýna a do Egypta, aby nás naučil ovládat magickou moc džinů ve prospěch dobra. Životní zkouškou se pro nás stává záchrana strýčka Nimroda, kterého pohltili zlí džinové. 
Podaří se nám jeho záchrana?
Zvládneme boj s tisíce let trvající říší zla? 
To předem neuhodne nikdo, ani džin...

Autor: P. B. Kerr
Překlad: Petruše Klůfová
152x228 mm, váz., 264 stran, 299 Kč


Obrazek

 

 

 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×