Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový vtipný deník a la Bridget Jones pro holky

Humorného čtení není nikdy dost. Zvláště když se jedná o deník plný vtipných postřehů, komentářů a originálních obrázků jedné téměř „normální“ holky. Titul Můj milý deníčku vychází v Nakladatelství Fragment již 5. března 2012!

První dva díly „Škola, kluci a další šílenosti“ a „Moje džíny jsou fakt děsný!“ jsou úvodními svazky k celkem dvanáctidílné sérii deníčků, které si čtenářky určitě oblíbí. Všeobecně se deníková forma u mladé generace těší velké oblibě především díky čtivosti. Na jednotlivých stránkách nebývá příliš textu a každý komentář a zážitek výstižně doplňují originální obrázky.
Hlavní hrdinka Jamie Kellyová je normální holka, která navštěvuje druhý stupeň základní školy a trápí ji každodenní problémy, starosti a myšlenky mladé slečny. Mimo to si stále něco zapisuje a pozoruje, co se kolem ní děje. Jako snad každá holka prožívá obvyklé trapasy ve škole, s oblékáním, s kluky a občas si nerozumí s rodiči, učiteli a někdy také s kamarádkami. Vše dokáže velmi vtipným způsobem okomentovat. Příběhy Jamie budou připadat čtenářkám povědomé a s jejími postoji a názory se mohou snadno identifikovat. 
Jamie všem kolem sebe tvrdí, že všechny události jsou v jejím deníku popsány pravdivě, nebo alespoň natolik pravdivě, jak je zrovna třeba.
nepojmenovany-1.jpgAnotace:
Můj milý deníčku – Škola, kluci a další šílenosti
Jmenuju se Jamie a chodím na druhý stupeň základky. Píšu si deník. Proč? Někdy jen tak a občas si to o zapsání prostě říká! Ve škole se dějou věci k neuvěření a čas od času mám pocit, že se všichni kolem zbláznili ‒ rodiče, učitelé i moje kamarádky.
Všechno v mém deníku je rozhodně pravda... nebo aspoň natolik pravda, jak je zrovna třeba.
130x197 mm, brož., 112 str., 99 Kč
Pro čtenářky od 9 let.
 
nepojmenovany-2.jpgAnotace:
Můj milý deníčku – Moje džíny jsou fakt děsný!  
Jmenuju se Jamie a píšu si deník. Pořád se kolem mě něco děje. Ve škole je to někdy dost šílený a učitelé a moji rodiče jsou všechno, jen ne cool. Taky občas sledujete lidi kolem? Vážně děsný, co si některý holky vezmou na sebe! 
Všechno v mém deníku je rozhodně pravda... nebo aspoň natolik pravda, jak je zrovna třeba.
Druhý díl volně navazuje na knihu Můj milý deníčku ‒ Kluci, škola a další šílenosti.
130x197 mm, brož., 144 str., 99 Kč
Pro čtenářky od 9 let.

-00000000000FRAGMENT.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×