Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVA koupila Upíří deníky!

11. 3. 2010

Upíří tematika stále hýbe filmovým i knižním světem. Teenageři stále prahnou po milostných vztazích mezi živými a nemrtvými, kteří své oběti získávají vysátím téměř do poslední kapky krve.

Na podzim loňského roku mohli čeští čtenáři otevřít další ságu o majitelích tak trochu jiného chrupu. Nakladatelství Fragment přineslo na knižní trh úspěšnou sérii s názvem Upíří deníky. V USA se podle prvních dílů natočil seriál, který se už pomalu chystá i do českého dabingu. Práva na stejnojmenný seriál zakoupila TV NOVA. Zatím ještě není znám termín vysílání, ale fanoušci upírů se mají na co těšit. Než se seriál začne vysílat, mohu nedočkavci odhalovat milostný trojúhelník mezi živými a nemrtvými na stránkách knih.

Na trhu jsou již 4 díly Upířích deníků, které doplní na podzim letošního roku pokračování s názvem Upíří deníky - Návrat. Začátkem roku 2011 se mohou všichni těšit na zatím poslední díl z této úspěšné série.

Více informací hledejte na www.upiri-deniky.cz

Obrazek   Obrazek

Obrazek   Obrazek

 

Anotace:
V dobách kvetoucí italské renesance se bratři Damon a Stefan Salvatore bezhlavě zamilovali do krásné mladé upírky Katherine. Ačkoli bylo její srdce dost velké pro oba, každý z nich ji chtěl mít jen pro sebe. Jejich nesmiřitelný souboj o Katherininu přízeň však vedl k její smrti, po které zůstali dva nesmrtelní, na smrt rozhádaní chlapci se zlomeným srdcem...Po několika staletích se má boj Damona a Stefana opakovat. V malém americkém městě se seznámí s krásnou a chlapci obletovanou studentkou Elen, jejíž podobnost s Katherine je neuvěřitelná....


Autor: L.J. Smith 
Přeložila: Lucie Shürerová
115x183mm, brož., 199 Kč

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×