Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ladislav Špaček - Tereza

13. 4. 2014

nepojmenovany-1.jpg

Příběh pro dívky s poučením od mistra etikety
Tereza je obyčejná šestnáctiletá holka, která se seznámí na Facebooku s klukem o něco starším, a spolu prožívají všechny situace, do kterých se dostávají mladí lidé jejich věku. Společně řeší svůj vztah, rozchody a návraty, ale i vztahy s rodiči, s kamarády, učí se základům chování v restauraci, v tramvaji, v hotelu, na cestě letadlem, na diskotéce, ale i na svatbě a na dovolené na jachtě. Oba projdou všemi nástrahami života a společně je překonávají.
Knížka učí mladé dívky ve věku mezi čtrnácti a osmnácti lety řešit jejich životní problémy a vyrovnávat se s nimi. Poutavý příběh o první lásce je v podtextu stále provázen pravidly etikety přizpůsobenými životu a mentalitě teenagerů. Všechny potíže bude řešit hrdinka přes Facebook, resp. prostřednictvím chatu, její hlavní rádkyní je „chatařka“ Lada, ovšem v diskusích zaznívají i jiné hlasy – záleží na Tereze, na čí radu dá.
Ilustrace Martina Pavlová
249 Kč | vázaná bez přebalu | 176 stran | 130 x 200 mm
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×