Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krvavé Upíří deníky pokračují šestým dílem!

18. 1. 2011

Nakladatelství FRAGMENT a L. J. Smithová přinášejí všem fanouškům upíří tématiky další dávku napětí, neutuchající touhy, lásky i nečekaných zvratů v novém pokračování Upířích deníků s názvem „Soumrak“. Na pultech knihkupců se objeví 24. ledna. A již brzy si celou sérii budou moci zájemci zakoupit i jako e-knihu!

 
Upíři jsou stále in, což dokazuje velký úspěch prvních pěti dílů Upířích deníků – knih Probuzení, Souboj, Zášť, Temné shledání a Návrat. Tyto tituly zaznamenávají obrovský celosvětový úspěch delší dobu. U nás se prodalo již téměř 46 tisíc výtisků celé edice! V USA se vysílají jako velice populární televizní seriál a letos by měly zamířit i na české televizní obrazovky.
 
Prožijte další osudy smrtícího milostného trojúhelníku hlavních hrdinů – krásné Eleny a dvou upířích bratrů Stefana a Damona! Je žízeň po krvi silnější než láska? Láska bolí a historie se opakuje…
 
Když je Stefan lstí vylákán pryč z Fell’s Church, pokusí se Damon Elenu přesvědčit, že je to on, ne jeho bratr, komu je souzena. Mezitím se temnota šíří městem. Zdejší dívky trpí chlípnou posedlostí. Damon, který býval vždy lovcem, se sám stává kořistí – obětí zlomyslného stvoření, které dokáže ovládnout jeho vůli a které netouží pouze po Elenině krvi, ale přímo po její smrti.
 
Starý les zabydlují podivní krvelační hmyzí tvorové a stromy ožívají vlastními zlovolnými úmysly. Ovšem zlo není snadné porazit, vyhrává na všech frontách. Podaří se vyhnat temná stvoření – liškodlaky – ze zlem posedlého města? Zachrání Elena Stefana z jeho vyhnanství?
 
 
Vše, co jste vždy chtěli vědět o upírech, naleznete na
 
nepojmenovany-2.jpgTemnota se šíří městem. Damon, který býval vždy lovcem, se sám stává kořistí – obětí zlomyslného stvoření, které dokáže ovládnout jeho vůli a které netouží pouze po Elenině krvi, ale přímo po její smrti. Starý les zabydlují podivní krvelační hmyzí tvorové a stromy ožívají vlastními zlovolnými úmysly.
 
115x183 mm, brož., 360 str., 199 Kč,
pro čtenáře 15+
 
Autorka: L. J. Smith
Přeložila: Lucie Schürerová
 
Již vyšlo:

nepojmenovany-1.jpg

 
 
O nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 140 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 1700 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 18 mil. kusů výtisků. V roce 2009 nakladatelství Fragment vydalo 185 knižních novinek a podobně tomu bude i v letošním roce. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2009 bylo uskutečněno celkem 388 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2009 představil stále rostoucí slovenský Fragment 153 knižních novinek.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×