Jdi na obsah Jdi na menu
 


BRISINGR - Christopher Paolini - Dlouho očekávaný Brisingr vtrhne na knižní pulty dříve, než jste čekali.

27. 1. 2009

Obrazek

Bitvou na Hořících pláních boj s Královstvím zdaleka neskončil a zdá se, že v nadcházejícím střetu bude Galbatorixův Jezdec mocným protivníkem. Eragona se Safirou proto čekají další zkoušky v boji, ale v příběhu už nejde jenom o ně…
 
Stejně jako Eragon a Eldest, i Brisingr je plný napětí, nečekaných odhalení a zvratů, ve kterém nechybí ani Safiřin něžný humor.
 
Formát 152x228 mm, váz., 656 str., 499 Kč, pro čtenáře od 11 let
Dračí jezdec se vrací!!
 
 
Dlouho očekávaný Brisingr vtrhne na knižní pulty dříve, než jste čekali.
 
Nakladatelství FRAGMENT s potěšením oznamuje českým a slovenským fanouškům fantasy série Odkaz Dračích jezdců, že horlivě sledovanou třetí část Brisingr najdou v knihkupectvích již 31. ledna 2009 oproti plánovanému 4. únoru.
 
Třetí díl „Odkazu Dračích jezdců“ Christophera Paolinoho vydalo americké nakladatelství Random House koncem září 2008. Česká premiéra byla naplánována na začátek února, ale nakladatelství Fragment se podařilo zkrátit termín už na konec ledna 2009.
 
Nedočkaví čtenáři se mohou začíst do dalšího příběhu, o Eragonovi a jeho věrné Safiře již o víkendu po vysvědčení. Mánie Brisingr vypukne poslední lednový den, v sobotu 31. 1. 2009.
 
Uvedení knihy na trh v Čechách je naplánováno na stejný den, jako na Slovensku. Nakladatelství Fragment očekává, že kniha způsobí fanouškovské šílenství, stejně, jako tomu bylo při uvedení titulu v USA. Během prvního dne se prodalo 550 000 výtisků! Celá série „Odkaz Dračích jezdců“ má na kontě již více než 20 milionů výtisků po celém světě a mladý autor Christopher Paolini již v září loňského roku poslal vzkaz svým čtenářům, že se mu nepodařilo uzavřít příběh třetím dílem, a tak píše ještě čtvrtý.
 
„Pro nedočkavé zájemce a pro ty, kteří chtěli udělat někomu radost pod vánočním stromečkem, jsme připravili výhodné dárkové certifikáty. Touto cestou si první výtisky objednalo téměř 1000 čtenářů, kteří dostanou své knihy přímo od nakladatelství o dva dny dříve, než draci přistanou na pulty knihkupců.
 

Pro znalce předchozích dílů jsme připravili soutěž o knihu s originálním podpisem autora Christophera Paoliniho. Pravidla a soutěžní otázky najdete na stránkách www.brisingr.cz,“ uvedl PR manager nakladatelství FRAGMENT, Ing. Marek Maurer

Obrazek

 

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×