Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andrea Cremerová - SMEČKA

6. 4. 2011

34331-smecka.jpg

Calla Torová není jen tak obyčejná americká středoškolačka: je rozená bojovnice, navíc vede smečku Nightshadeů. Většinu života tráví v lidském těle, ale stačí nepatrný impulz, drobné ohrožení, a promění se ve vlčici. Když v horách narazí na lidského mladíka napadeného medvědem grizzly, nezaváhá a zachrání ho. Poté se zadívá do jeho očí a začne pochybovat o věcech, o nichž nikdy nepochybovala. Je možné, že by se mohla svému předem určenému osudu vyhnout? Co by v jejím v životě mělo být na prvním místě: slepá oddanost pravidlům, anebo láska? A opravdu mají pravidla, na kterých tak lpí, zajistit všem lidem na světě bezpečí, jak si až dosud myslela? První díl celosvětově úspěšné, akční, napínavé romantické série.
 
Autorka:
ANDREA CREMEROVÁ vyrůstala na severu státu Wisconsin a dnes žije v Minneapolisu, kde vyučuje dějiny na Macalester College. Píše o násilí, sexu, náboženství a moci z historické perspektivy a své vědomosti úspěšně využila i při vzniku této série, jež vychází ve dvacítce zemí a zabodovala na několika žebříčích young adult literatury.
 
Vydala Euromedia Group k .s., Knižní klub
Koupíte u každého dobrého knihkupce a na www.knizniweb.cz
 

-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×