Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za sny - Karin Krajčo Babinská

1.jpg

 

Líbí se vám píseň Zůstaň tu se mnou od kapely Kryštof, která má na youtube přes 30 milionů zhlédnutí? A chcete poznat příběh, který Richarda Krajča inspiroval k napsání této oblíbené písničky?

Pak si rozhodně nenechte ujít nový román Karin Krajčo Babinské –  Za sny.

Je to příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající osudové tajemství.

Jejich náhodné setkání jim zcela změní životy. Spolu se vydávají na cestu bez cíle, aby nalezli ten nejcennější poklad.

V knize Za sny vám Karin Krajčo Babinská, autorka úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky, ukáže, že každý může být v životě šťastný, jakkoliv složité se to může zdát.

Že my sami jsme strůjci svého osudu a v kterýkoliv moment svého života se můžeme vydat za svými sny…

„Knížka byla původně filmový scénář a Richard v něm měl hrát hlavní roli, proto jsem postavu Maxe vlastně psala přímo pro něho. Jelikož je ze scénáře knížka, říkala jsem si, že ho tam dostanu alespoň prostřednictvím ilustrací.

Ale ani o něm knížka není. Je o lásce a o naději, že jsme každý schopen dojít ke svému štěstí,“ prozradila o knize sama autorka.

Vydalo nakladatelství CPRESS
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×