Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veronika Hájková - PES VE MĚSTĚ

0035579-pes-ve-meste.jpg

„Pozor na návody k použití!” varuje humorná próza Pes ve městě. Život jedné pozdní matky obrátí naruby fenka anglického buldoka – nezvratný důkaz o tom, že rozvážné, poklidné a nesportovní plemeno produkuje výjimky. Zaznamenaný rok se vzpurným štěnětem, svérázným dítětem, zpovykaným manželem, rozšafnými rodiči a kazisvětskou tetou vyvolá bouři souznění u většiny českých žen. U pejskařů pak sentimentální vzpomínky na jejich kynologické začátky. Název Pes ve městě mírně připomíná kultovní seriál Sex ve městě. Ano, i v této knížce se scházejí kamarádky s padesátkou na krku, aby probíraly život, hádaly se, vysmívaly se svým trablům a byly si oporou, aby se ze života nezbláznily.
Vydala Euromedia Group k.s., Knižní klub
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg 
 
 
Autorka:
Veronika Hájková (nar. 1961) vystudovala Fakultu žurnalistiky UK. Řadu let pracovala jako redaktorka Českého rozhlasu, jejím hlavním tématem byla příroda a zvířata. Paralelně úspěšně seznamovala osamělé posluchače v pořadu Šance pro lásku. K odchodu do České televize ji přemluvil cimrmanolog Jiří Šebánek, jenž za sebe hledal náhradu při psaní scénářů pro Martu Kubišovou v pořadu Chcetě mě? V současnosti VH pracuje jako televizní dramaturgyně a scenáristka, v péči má mj. pochopitelně i pořad o zvířatech.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×