Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úterní erotický klub – Lisa Beth Kovetz

2. 12. 2008
ObrazekKnížka vypráví o setkání čtyř žen, které spojuje jen jedno – pracují ve stejné firmě. Do úterního erotického klubu přivedl každou z nich zištný zájem: padesátiletá Margot, úspěšná právnička, si zde chce najít přítelkyně, které by jí pomohly vyplnit její volný čas – dosud jej věnuje práci a nákupům.
 
Brooke, pracující příslušnice vyšší vrstvy a amatérská malířka, zde doufá nalézt inspiraci – a to nejen pro své obrazy. Lux pochází z nejnižších poměrů a doufá, že se tu dozví o jiném životě – a učí se dosud neznámá slova, např. paštika, smyslný, stavba díla, chlípně. Aimée, příležitostná fotografka, bývalá bohémka a ve čtyřiceti nastávající matka prvního dítěte, vlastně setkání iniciovala v panice z blížícího se mateřství, protože se děsila, aby neskončila v "plínkové jeskyni".
 
Události kolem Úterního erotického klubu vedou k tomu, že všechny ženy najdou smysl dalšího života, a navíc malá Alexandra Grace získá tři skvělé tetičky.
 
 

Vydalo nakladatelství Metafora

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×