Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tucker Max – Snad v pekle čepujou

10. 9. 2009

Obrazek

Povídky amerického humoristy…
 
Kniha povídek amerického humoristy Tuckera Maxe patří mezi ty, kterým se buď zasmějete, nebo je budete z duše nenávidět. Autorovi je 32–33 let (webové stránky se neshodují v datu jeho narození), je to bílý heterosexuální právník, který sice práva vystudoval, ale dle svých vlastních slov se jimi neživí, nýbrž se dal na psaní.
 
Příběhy, které popisuje, se odehrály v době, kdy mu bylo od 20 do 29 let (nebo si je vymyslel). A jsou nekončícím proudem alkoholu, sexu, průjmů, zvracení…
 
Měli byste se obrnit zvlášť dobrým žaludkem, až je budete číst, a vypnout mozek. Tuckerův smysl pro humor rozhodně není pro citlivější a sofistikovanější povahy.
 
A varování pro ženy: Chcete-li si uchovat dobré mínění o mužích, rozhodně si tuto knihu nekupujte! Vám na ní nebude připadat směšného nic, snad až na to, že spisovatel je neuvěřitelný hulvát, a přesto se najdou dívky, které to k němu přitahuje.
Nebo je to spíš smutné?
 
Formát 129 x 206 mm, vázaná s přebalem
280 stran 279,- Kč
 
 
Vydalo nakladatelství Columbus
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×