Jdi na obsah Jdi na menu
 


Taylor Jenkins Reidová - Možná v jiném životě

1.jpgVěříte na osud? Jedna žena, dva paralelní světy. Život je dlouhý a plný rozhodnutí…

Hannah Martinové je devětadvacet a stále ještě netuší, jak naložit se životem. Poté co se přestěhuje zpátky do Los Angeles, zavede ji její nejlepší kamarádka Gabby do baru, kde potká svou dávnou lásku Ethana. Krátce po půlnoci se Hannah ocitá před zásadní volbou – buď odejde domů s kamarádkou, anebo zůstane s Ethanem.

Co se stane, když odjede s Gabby?
Co se stane, když odjede s Ethanem?

Od této chvíle se kniha štěpí na dva vzájemně se prolínající příběhy, v nichž má její volba obrovské důsledky pro ni i pro lidi kolem. A jak se obě odlišné reality rozvíjejí, vyvstávají v příběhu hlubší otázky o osudu a pravé lásce: Platí, že co se má stát, to se stane? Jak moc určuje náš život náhoda? A existuje něco jako spřízněná duše? Hannah věří, že ano. A v obou světech je přesvědčená o tom, že ji našla.

„Zábavné a nepředvídatelné. Reidová podává přesvědčivý návod na štěstí v každém životě.“ Kirkus Reviews

„Upřímná, vtipná a fascinující cesta z jednoho paralelního světa do druhého… Zamilovala jsem si každé slovo.“ Renee Carlino

TAYLOR JENKINS REIDOVÁ je spisovatelka, esejistka a televizní scenáristka pořadu Action, Massachusetts. Její prvotina Forever, Interrupted se stala předlohou stejnojmenného filmu, jehož hlavní roli obsadí Dakota Johnson. Její druhou knihu After I Do označil prestižní literární časopis Kirkus Reviews za knihu, kterou si nelze nechat ujít. O jejím nejnovějším románu Maybe In Another Life (Možná v jiném životě) vyšel článek mimo jiné v časopisech People, US Weekly a Cosmopolitan. Taylor žije v Los Angeles s manželem Alexem a jejich psem Rabbitem.

Přeložila Jana Mandelíková
269 Kč | vázaná s přebalem | 256 stran | 140 x 210 mm

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×