Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAK CHLADNÁ ŘEKA - Michael Koryta

34934-tak-chladna-reka.jpg

Nadějný, ale neúspěšný filmař Eric Shaw má natočit dokument o miliardáři Campbellu Bradfordovi, jehož dětství a mládí v zapadlém lázeňském městečku v Indianě halí tajemství. Jediným vodítkem je stará láhev místní minerálky. Po příchodu do West Badenu začnou Erika pronásledovat vize minulosti, výpadky vědomí a prudká závislost na obsahu záhadné láhve, ze které se ze zvědavosti napil. Zároveň si znepřátelí posledního Bradfordova potomka Josiaha… a městečko záhy zasáhne ničivé tornádo.
 
Gradující psychothriller se sugestivní atmosférou, hororovými prvky a zápletkou na hraně paranormálna nezapře inspiraci klasikem žánru Stephenem Kingem – spíše než na potoky krve však sází na plíživý děs ze zla, jenž se skrývá v hlubinách lidské duše. Kniha je stejně brilantně napsaná jako dva předchozí tituly tohoto nadějného amerického autora (který má mimochodem české kořeny) - Dnes večer jsem se rozloučila a Hymna zármutku.
 
Formát: 125 x 200 mm, 448 stran.
 
Vydala Euromedia Group k.s., Knižní klub
Koupíte v knihkupectví a na www.bux.cz
 
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×