Jdi na obsah Jdi na menu
 


Suzanne Lulingová - Má léta u Diora

1.jpg

„Za každým velkým mužem hledejte ženu!“ Vzpomínky šéfky Diorovy kanceláře z let největšího rozkvětu slavné značky

Suzanne Lulingová byla jednou z výjimečných osobností Diorova nejužšího týmu. Právě ona měla rozhodující podíl na vzestupu tohoto módního domu a jeho věhlasu doma i v zahraničí.

Christian Dior a Suzanne Lulingová se narodili v Granville a znali se odjakživa. Ona nikdy nepochybovala o jeho úspěchu, on obdivoval její nevyčerpatelnou energii a dobrou náladu. Suzanne před válkou pracovala v oboru reklamy po boku Marcela Bleustein-Blancheta, zakladatele skupiny Publicis, a na kariéru v oblasti módy neměla ani pomyšlení. Když si ale Christian v roce 1946 otevřel vlastní módní salon, trval na tom, aby jeho podnik, prodej a komunikaci vedla právě Suzanne. Tak se tato žena výjimečného temperamentu a neodolatelného šarmu stala jednou z klíčových postav značky Christian Dior a neopominutelnou osobností pařížské smetánky té doby. Své vzpomínky na „ducha jedné epochy“ zachytila formou krátkých textů doprovázených fotografiemi.

299 Kč | vázaná bez přebalu | 216 stran + 8 stran přílohy | 140 x 210 mm

 

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×