Jdi na obsah Jdi na menu
 


Simon Kernick - Neúprosný

26. 4. 2011

6.jpg

Strhující román známého britského autora John Meron je šťastně ženatý otec dvou dětí, který se nikdy neocitá v potížích. Když zvedne telefon, uslyší něco, co změní jeho život navždy: jeho přítel Jack Calley, vysoce postavený právník v City, křičí ze sluchátka o pomoc – a pak ho zabijí. Poslední slova, která stihne před smrtí vyslovit, jsou první dvě řádky Meronovy adresy. Vyděšený Meron popadne děti a vyběhne ven. Právě včas, neboť za pár minut zabrzdí před domem auto a z něj vyskočí tři muži a začnou ho hledat. Ale proč? Pak se ztratí jeho žena, v její kanceláři je nalezeno tělo neznámé oběti, policie ho začne stíhat pro vraždu – a z jeho života se stává peklo.
289 Kč | vázaná bez přebalu | 264 stran | 130 x 200 mm
SIMON KERNICK (*1966) Žije blízko Oxfordu a je uznávaným autorem thrillerů. Pečlivě se věnuje jejich přípravě: má rozsáhlý a léta budovaný seznam kontaktů na britský policejní sbor. Jsou mezi nimi vysocí důstojníci ze speciálních jednotek, úřadu pro boj se zločinem a protiteroristického odboru, kteří mají mnoho co vyprávět, takže knihy působí velmi autenticky.
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×