Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shimoffová Marci - Tajemství lásky

24. 9. 2013

0035801-tajemstvi-lasky.jpg

Láska je substance, stavební kámen, podstata všeho, co v našem životě existuje. Když dokážete dostatečně milovat, bude z vás nejšťastnější a nejmocnější tvor vesmíru. Co kdybyste mohli vést život plný lásky a dokázali druhé milovat bez podmínek? Milovali byste je ne proto, co vám dávají, ale protože sami v sobě cítíte lásku?
Úspěšná americká autorka navazuje na předchozí bestseller Tajemství štěstí a přináší návod, jak se naučit lásce k druhým a k životu jako takovému. Praktická cvičení a návody ukazují, jak toto velké tajemství funguje v praxi.
 „Máme v sobě sílu mocnější než kulky.“ Touto silou je bezesporu láska. 
Ale jak tuto sílu ovládnout? Jak ji převést do každodenního života? Jak uchopit největší duchovní pobídku všech dob, jež říká:„Miluj bližního svého,“ a opravdu se podle ní řídit? Jak vyjadřovat lásku v situacích, v nichž ji ničí násilí ve fyzické i emocionální podobě? Jak zabránit tomu, aby se z nás stali cynikové, a přijmout zasvé myšlenku, že láska dokáže uzdravit svět, který je v područí nenávisti?
Autorka uvádí sedm kroků, které učí, jak milovat bezpodmínečně a obohatit si život.
 
Vydala Euromedia Group k.s., Ikar

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×