Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sarah Pinborough - Tiché lži

1.jpg

Na každý slib jednou dojde…

Autorka bestselleru Ví o tobě se vrací s neuvěřitelně propracovaným, napínavým psychologickým thrillerem o třech ženách, jejich tajemstvích a nebezpečí, kterému nemohou uniknout.

Lisa žije poklidný život. Jako svobodná matka kolem čtyřicítky se naplno věnuje výchově šestnáctileté dcery Avy. Co se týče mužů, je víc než opatrná, nikdy nemluví o své minulosti ani o nepřítomném otci Avy. Její nejlepší přítelkyně a kolegyně Marilyn by jí přála, aby se víc otevřela lidem a třeba i šla na rande – s novým, přitažlivým klientem, který o ni očividně jeví zájem. Jenže Marilyn má sama dost co řešit. Ava má zase po krk přehnané starostlivosti své matky. Chce žít jako všichni ostatní teenageři, bavit se s přáteli, chodit na plavání, učit se na zkoušky, mít přítele. Její matka by vyšilovala, kdyby věděla, že Ava už někoho potkala, někoho, kdo jí dává pocítit, že je inteligentní - a žádoucí.

Lisa se už velmi dlouho ohlíží přes rameno, ale v poslední době se cítí zvlášť nesvá. Tu a tam se objevují záhadné připomínky minulosti a naplňují ji neklidem. Její pečlivě vybudovaný život se začíná drolit a Lisa pochopí, že jedinou cestou, jak ochránit sebe a dceru, je postavit se strachu čelem. Přestože pouhá odvaha nebude stačit. Bude potřebovat pomoc Marylin, jediné osoby, které může důvěřovat. Jejich vzájemná důvěra je pro záchranu Avy nezbytná. Marylin slíbí, že udělá, cokoli bude třeba. Jenomže kdysi dávno Lisa taky něco slíbila, a pak slib porušila. Její zrada nebyla nikdy zapomenuta – ani odpuštěna.A teď má za své provinění zaplatit.

„Sarah Pinborough se opět podařilo sestoupit znepokojivě blízko k srdci temnoty. Velmi doporučuji.“ 
                                              - britská spisovatelka Cass Hunter

 

Formát 129 x 206 mm, vázaná s přebalem
Překlad: Hana Sichingerová
320 stran, 349,- Kč

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×