Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sára Saudková - Ta zrzavá

1.jpg

Láska, nenávist, a to mezi tím

Až brutálně upřímná a sarkastická zpověď od raného dětství po dospělou současnost. Skutečnost a fikce...

Autorka ji popisuje z pohledu malého dítěte, dospívající vzdorovité holky, zamilované ženské, která vstupuje do světa mužů a nestačí se divit. Osudové setkání s Mužem, který ovlivnil její život a kterému ovlivnila život ona. Mateřství bez obvyklých sladkých přívlastků. A blížící se tragédie, ke které se nevratně schyluje. Anebo ne?

299 Kč | vázaná bez přebalu | 296 stran | 140 x 210 mm

SÁRA SAUDKOVÁ * 1967, Zábřeh na Moravě
Aktivně a soustředěně fotografuje od roku 1999 Věnuje se výhradně volné tvorbě – inscenovanými fotografiemi dokumentuje svůj soukromý život – loučení a čekání a to mezi tím: lásky, touhy, osamění… Vytrvale fotografuje Hasselbladem klasickým stylem na černobílé filmy bez použití digitální techniky. Vystavuje po celém světě, je zastoupena ve švédské kolekci Absolut Art, v roce 2012 byla oceněna „International Award of Photography“ na mezinárodním fotografickém festivalu ve Spilimbergu v Itálii... Příležitostně píše a publikuje povídky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×