Jdi na obsah Jdi na menu
 


RUEDIGER SCHACHE - Tajemství sedmi závojů

27. 1. 2010

ObrazekKdo hledá pravdu, najde smysl života a lásku! Zažijte fascinující objevnou expedici za tajemstvím svého života. Cesta k pravdě vede skrze sedm iluzí. Jsou jako závoje, jež nám zahalují podstatu. Jakmile jim porozumíme a odhrneme je, všechno kolem nás se viditelně zjednoduší a náš život dojde naplnění: konflikty se vyřeší, vztahy se prohloubí a vznikne prostor pro vnitřní mír a stabilitu.

 

Autor nás tímto procesem osvobození provede v sedmi krocích. Dozvíme se, jak léčivě působí osobní pravdivost a naučíme se stále více milovat sebe i druhé.


Vydala Euromedia Group k.s., Ikar
Koupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví


RUEDIGER SCHACHE se zabývá výzkumem vědomí. Působí jako spisovatel, nezávislý novinář, vedoucí seminářů, učitel a lektor. Po ukončení studia ekonomie a psychologie pracoval mnoho let jako manažer v jednom z nejúspěšnějších průmyslových podniků v Německu.

Na svých četných cestách po Spojených státech, Mexiku a Asii a během dvou let strávených v léčebném centru v Brazílii absolvoval řadu rozmanitých školení. To vše vedlo k jeho hlubokému a úplnému přehledu o souvislostech osobní reality, lásky, vztahů a smyslu lidského bytí, o vnitřních a vnějších souvislostech týkajících se témat, která určují náš život.

Euromedia Group vydala jeho bestseller Tajemství přitažlivosti srdce.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×