Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ruediger Schache – TAJEMSTVÍ PŘITAŽLIVOSTI SRDCE

10. 3. 2009
ObrazekTéměř každý z nás  v sobě nosí své touhy a otázky, které se sobě navzájem podobají. Toužíme po smysluplném a naplněném životě. Snažíme se porozumět dění kolem sebe, hledáme pravdivé odpovědi na skutečnosti, které před nás staví život. Chceme milovat a být milováni. Mnohdy se však zdá, že právě získat lásku se nám daří tím obtížněji, čím víc o ni usilujeme.
 
Láska se řídí zákony vesmíru. Srdce je jako magnet, který jednotlivé lidi a situace přitahuje nebo naopak odpuzuje.
 
Tato kniha odhaluje existenci tajemné síly vyzařování a přitažlivosti, která v nás všech působí a určuje náš život. Veškeré znalosti objasňuje v deseti tajemstvích, která dokumentuje na skutečných příbězích. Každé tajemství v sobě skrývá prastaré poznání. Kdo se jím řídí, sám určuje, co se stane, a s tímto novým vědomím  přitahuje ty, po nichž touží.
 
Vydala Euromedia Group k.s., IKAR
Koupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví a Knižním klubu.
 
Autor:
Ruediger Schache se zabývá výzkumem vědomí. Působí jako spisovatel,  nezávislý novinář, vedoucí seminářů, učitel a přednášející. Po ukončení studia ekonomie a psychologie pracoval mnoho let jako manažer v jednom z nejúspěšnějších průmyslových podniků v Německu.
 

Na svých četných cestách  po Spojených státech, Mexiku a Asii a  během dvou let strávených v léčebném centru v Brazílii absolvoval řadu rozmanitých školení. To vše vedlo k jeho hlubokému a úplnému přehledu o souvislostech osobní reality, lásky, vztahů a smyslu lidského bytí, o vnitřních a vnějších souvislostech týkajících se témat, která určují náš život.

 

 

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×