Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rodinné toulky: Nejkrásnější výlety lodí -David Petr, Soukup Vladimír, Ludvík Petr

25. 5. 2015

1.jpg

Řeky, přehrady, jezera, rybníky – půvabné fenomény krajiny využíváme k rekreaci i jako turistický cíl, putujeme kolem a podél nich, někdy si troufneme a usedáme do nejrůznějších plavidel, abychom s pomocí vlastní šikovnosti a zdatnosti zdolali nástrahy vodních toků.

V rámci "Rodinných toulek" jsme připravili výběr 40 nejkrásnějších výletů lodí po celé ČR. Nebudeme k tomu potřebovat vodácké vybavení, dokonce nebudeme muset podstupovat žádnou námahu. Využijeme totiž výhradně veřejnou lodní dopravu.

U každého vybraného výletu najdete stručné představení hlavního místa, ať už se jedná o řeku nebo "stojatou" vodu, dále popis trasy, kterou lodí absolvujeme (rozumí se to, co z lodi vidíme, případně kde můžeme vystoupit), a nějakou tu zajímavost navrch. Nemohou chybět ani praktické informace - ty se vážou k určitému datu a právě v lodní dopravě se mohou sezonu od sezony měnit. Proto jsou v publikaci uváděni i provozovatelé pravidelné dopravy - neuškodí, když si aktuální stav vždy ověříme.

Vydává Euromedia Group k.s., UNIVERSUM

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×