Jdi na obsah Jdi na menu
 


Řízení pracovního výkonu v podnikové praxi – M. Armstrong

18. 10. 2011

nepojmenovany-12.jpg

V knize Řízení pracovního výkonu v podnikové praxi se světově uznávaný odborník v oblasti řízení lidských zdrojů Michael Armstrong věnuje jedné z nejnovějších koncepcí řízení pracovníků, a sice koncepci řízení pracovního výkonu.
 
Tento stále populárnější přístup nahrazuje tradiční způsoby řízení lidí při práci, zejména příkazové řízení a hodnocení pracovního výkonu, a zaměřuje se na budoucí pracovní výkon a s ním spojený rozvoj schopností pracovníka. Důraz se klade na dialog mezi manažerem a pracovníkem a na snahu o optimální využívání schopností a potenciálu pracovníka. Výsledkem by mělo být společné stanovování cílů s přihlédnutím ke schopnostem a preferencím pracovníka, průběžné poskytování zpětné vazby a společné posuzování pracovního výkonu.
 
Vedle nezbytných definic a teoretických východisek uvádí Armstrong množství faktických informací a příkladů praktického uplatnění této koncepce. Vyjmenovává existující modely tohoto řízení, reakce manažerů, vedoucích týmů i řadových pracovníků a podrobně se zabývá uplatněním této koncepce v praxi i vyhodnocováním systému řízení pracovního výkonu a jeho efektivnosti.
 
Knihu přeložil prof. Ing. Josef Koubek, CSc., uznávaný odborník v oblasti řízení lidských zdrojů.
 
Počet stran - 400, formát - 167x233 mm, váz., 599 Kč
 
-00000000000FRAGMENT.jpg 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×