Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rado Ondřejíček - Homo asapiens

14.jpg

Autentický příběh z prostředí reklamy a marketingu
 
Kniha o lidech, pro které asap přerostlo z běžné kancelářské zkratky v symbol hluboce zasazený do jejich života. O tom, co vše jsou schopni obětovat práci, o jejich hledání a nenacházení, o úspěchu, frustraci, zodpovědnosti, smyslu pro povinnost a pocitu, že stojí na vrcholu světa. Odehrává se v prostředí anonymního marketingového oddělení, ale není to kniha ani o reklamě ani o marketingu. Je to příběh jednoho z řadových zaměstnanců, autentickým pohledem do mikrosvěta lidí dobrovolně uzavřených v kolotoči, kde je každý každému klientem a partnerem zároveň. Pokud patříte mezi ty, kterým zkratku asap není potřeba vysvětlovat, je to kniha o Vás.
 
Přeložila Martina Bekešová
259 Kč | vázaná bez přebalu | 272 stran | 130 x 200 mm
 
RADO ONDŘEJÍČEK (*1977) vyrostl v Nové Dubnici, od roku 1995 žije v Bratislavě. Přestože jej nevzali na žurnalistiku, několik let byl členem redakcí inZine a T-Station a je také držitelem Novinářské ceny. Od roku 2003 pracoval v reklamě. Nejprve jako copywriter, později jako kreativní ředitel a nakonec jako stratég. Reklamu zažil z každé strany a dlouho potkával lidi s navzájem podobnými osudy, až pochopil podstatu toho, co je spojuje. Po dvanácti letech práce si vzal osm měsíců volna, během nichž napsal tuto knihu.
 
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×