Jdi na obsah Jdi na menu
 


Radhika Sanghaniová - Panna

1a.jpg

Mladší a hanbatější Bridget Jonesová

Ellie nikdy neviděla ve své sexuální nezkušenosti problém. Až do chvíle, kdy jí doktorka nutí test na chlamydie, protože nechce uvěřit, že je v jednadvaceti ještě pannou. Ellie si připadá divná a stydí se, že nikdy neměla žádný pořádný úlet, natož kluka. Rozhodne se tedy k činu: musí přijít o panenství ještě před státnicemi, dokud je jakžtakž s kým. Na jedné párty se jí nečekaně podaří sbalit o několik let staršího Jacka a s pomocí svých zkušenějších kamarádek kuje pikle, jak ho úspěšně svést. Mise se zdaří, avšak kromě šrámu na duši si z ní odnáší i původně záviděné chlamydie. Ellie vtipně a velmi otevřeně popisuje cestu k objevení své sexuality a všechny otázky, které se jí přitom, stejně jako každé holce, rojí v hlavě. Se svými žurnalistickými tendencemi se o nich nebojí psát, a tak si dokonce založí blog o vaginách, panenství, sexu a o všech těch trapných věcech, které se při něm mohou přihodit. Ten jí nakonec pomůže získat nejen vyšší sebevědomí, ale i práci svých snů.

RADHIKA SANGHANIOVÁ je třiadvacetiletá novinářka na plný úvazek, která píše pro The Daily Telegraph o ženách a ženských otázkách. Vystudovala žurnalistiku na londýnské City University a anglickou literaturu na londýnské University College. Nedávno se umístila na druhém místě ve spisovatelské soutěži GQ Normana Mailera.

Přeložila Jana Montorio Doležalová
249 Kč | vázaná bez přebalu | 232 stran | 140 x 210 mm

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×