Jdi na obsah Jdi na menu
 


Případy inspektora Gamache 1: Zátiší - Louise Pennyová

29. 4. 2014

0.jpg

Vražda a útulný kanadský venkov, kde se lidé doma ani nezamykají, to nejde příliš dohromady. Tím spíš, že se obětí stala vážená stará dáma a k násilné smrti došlo v lese, navíc překvapivým způsobem.

Armand Gamache, vrchní inspektor quebecké Sureté, který je k případu přivolán, však moc dobře ví, že i ta nejidyličtější místa na zemi mívají svá nebezpečná tajemství. „Na vraždě je zvláštní, že bývá spáchaná často desítky let předtím, než k ní skutečně dojde,“ říká gurmán Gamache a čtenáře čeká vskutku vybraná literární hostina. V pravém i přeneseném slova smyslu.

„Hvězdný debut“ – tak označili v Kirkus Reviews tuto detektivku, úvodní z dnes již devítidílné série vycházející ve 20 zemích, mnohonásobně oceněné (Agatha Award, Edgar Award, Barry Award, Anthony Award) a pravidelně zařazované mezi top tituly roku (New York Times, Publishers Weekly, People Magazine, Amazon).

A časopis Booklist dodává: „Knižní klenot…“

Vydala Euromedia Group k.s., Knižní klub

 

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×