Jdi na obsah Jdi na menu
 


Precht Richard David – Láska

11. 2. 2011

34038-laska-neusporadany-cit2.jpg

Láska mezi mužem a ženou je nejoblíbenějším tématem člověka. Je vzývána v bezpočtu románů, obejde se bez ní jen málokterý film, a co by si bez ní počala hudba? Láska nás vzrušuje víc než cokoli jiného, dovede nám život obrátit vzhůru nohama a rozvrátit jakýkoliv řád. Přesto vlastně doopravdy nevíme, co to ta láska vůbec je. Richard David Precht do tohoto nejneuspořádanějšího citu přináší řád: od biologie našich genů přes psychologii vášně až po osobní a společenské problémy lásky v dnešní době. Ukazuje nám, jak se dívat na dobrodružství lásky zcela novýma očima!
Ikar
 
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg
 
 
 
 
Autor:
Richard David Precht, filozof, publicista a autor, se narodil v  roce 1964 v Solingenu. Promoval v roce 1994 na univerzitě v Kolíně nad Rýnem a od té doby pracuje pro téměř všechny velké německé deníky a vysílací stanice. Spolupracoval i s listem Chicago Tribune. V roce 2000 získal cenu za publicistiku v biomedicíně. Píše romány i literaturu faktu. Richard David Precht žije v Kolíně nad Rýnem a Lucemburku. Euromedia Group vydala jeho filozofické putování Kdo jsem?
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×