Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pavel Brycz - Střídavá péče pro Kukačku

11.jpg

Detektivní road book s atraktivním tématem

Rozvod. Manželé svádějí bitvu o svou šestnáctiletou dceru. Oba chtějí dítě jen pro sebe. Ale soudkyně prosazuje střídavou péči. Matka však prohlásí, že manžel není biologický otec, a nevidí důvod, proč by měl uplatňovat nárok na dceru. Šok pro manžela! Následují testy paternity. A skutečně potvrdí, že dcera není jeho a vychovával kukaččí mládě. Ale jaký šok, když neuspěje v testech maternity, které si vymohl právník poškozené strany, ani matka! Tři lidé, kteří k sobě patřili, jsou náhle postaveni do naprosto nové situace. Vlastně i čtvrtý člověk, tajemný muž, úlet ženy před 17 lety, ten, který zpovzdálí sledoval své dítě, ztratí svou jistotu.

Otec a matka se pokoušejí s Kukačkou, dcerou (která má hodně nepraktického přítele) a se slizkým právníkem matky najít řešení. A tak se vydávají za tajemstvím minulosti. Před 16 lety totiž matka rodila v malém slovenském městečku, kde dodnes žijí její rodiče. Cesta přinese mnohé směšné i vypjaté chvíle, ale paradoxně všem velmi pomůže ve sblížení. Vypátrají fatální záměnu v porodnici? Najdou vlastní dítě ženy, které odtud odnesla jiná? A kdo bude biologickým otcem takového dítěte? Stále ještě manžel, nebo tajemný svůdce z před 17 lety, který se v příběhu neustále pohybuje jako přízrak a kardinál Richelieu?

249 Kč | vázaná bez přebalu | 232 stran | 130 x 200 mm

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×