Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nataša Dragnićová - Každý den, každou hodinu

12. 6. 2012

nepojmenovany-7.jpg

Jedinečný příběh lásky
Už je to šestnáct let, co se Dora a Luka viděli naposledy, přestože jako děti bývali nerozlučitelní: vyrůstali spolu v malém chorvatském rybářském městečku a na tajném místě skalnaté zátoky snívali společné sny – pak se však náhle Dora s rodiči musela přestěhovat do Francie a Luka zůstal sám. Teď jim je přes dvacet a nečekaně se setkají v Paříži. Je jasné, že k sobě stále patří. Život s nimi má ale jiné plány… Každý den, každou hodinu je strhující milostný příběh nevšední emocionální síly. Je nadčasový ve své víře v osudovou předurčenost obou hrdinů, a zároveň současný v tom, jak přesvědčivě dokáže zachytit nelehký vztah dvou lidí, jejich prohry i naděje.
 
Přeložil Petr Štědroň
269 Kč | vázaná bez přebalu | 232 stran | 130 x 200 mm
 
NATAŠA DRAGNIĆOVÁ (1965) se narodila v roce ve Splitu v Chorvatsku. Po studiu germanistky a romanistiky v Záhřebu studovala diplomacii. Od roku 1994 žije v Erlangenu v SRN a přednáší cizí jazyky a literaturu na tamější univerzitě. Každý den, každou hodinu je její prvotina, která hned po prvním vydání v roce 2011 dosáhla světového úspěchu – dosud byla přeložena do 30 jazyků.
 
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×