Jdi na obsah Jdi na menu
 


Martina Formanova - Ten sen

12. 8. 2010

Obrazek

Strhující příběh Martiny Formanové o cestě za splněním tajných snů a následných pádech dolů, o lásce i nenávisti, o tajemstvích, která v sobě všichni nosíme, o bezohlednosti i obětavosti, o době, kdy člověk nemohl věřit ani sám sobě i o těžkém prosazování se v odlišném kulturním prostředí je velmi zralou prózou, dokazující, že autorka Skladatelky voňavého prádla a Trojdílných plavek udělala na své tvůrčí cestě další obrovský posun.
 
Román Ten sen, autentická a promyšlená próza, v níž nechybí humor a nadhled, by neměla ujít pozornosti každého, kdo si dobu před revolucí ještě pamatuje, každého, kdo si ji chce připomenout, každého, kdo někdy v hloubi duše zatoužil začít nový život jinde a jinak, každého, kdo se někdy v noci probudí a tíží ho vzpomínky na vlastní neuvážené činy, které by nikdy nikomu nepřiznal. A každého, kdo má nějaký svůj sen.
 
 
Vydalo nakladatelství Eroika, s. r. o.,

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×