Jdi na obsah Jdi na menu
 


Louise Keetová – Reflexologie A do Z

22. 8. 2009

Obrazek

Nastartujte v těle samoléčivý proces… Další pokračování z oblíbené řady „Od A do Z“.
 
Tato zajímavá léčebná metoda je známa už od starověku. Pozoruhodná je zejména její schopnost nastartovat v těle samoléčivý proces, takže nám dodnes s úspěchem pomáhá jak při léčbě nejrůznějších onemocnění, tak při odbourávání úzkosti či stresu.
 
Abyste se mohli stát dobrými reflexními terapeuty sobě i jiným, potřebujete znát umístění reflexních bodů na nohou i na rukou a vědět, na jaké orgány nebo části těla působí. To všechno se dovíte z naší knihy a kromě základních vědomostí se dočtete i o tom, jak masáž správně zahájit i ukončit, jakými technikami masírovat a jak přesně postupovat.
 
Reflexní terapie je holistická čili celostní, což znamená, že neodstraňuje jen nepříjemné příznaky, ale léčí jejich příčiny a celé tělo. Je velmi účinná při celé řadě problémů, jako jsou dýchací nebo zažívací potíže, kožní vyrážky, impotence, neplodnost, migréna a mnohé další. Pomáhá mírnit hyperaktivitu dětí, prospívá v těhotenství, po úrazech a operacích. Uklidňuje, léčí a harmonizuje.
 
Formát 140 x 165 mm, vázaná, ilustrovaná, fotografie
400 stran, 379,- Kč
 
Vydalo nakladatelství Metafora

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×