Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lorna Byrneová - Andělské poselství naděje

1.jpg

Irská autorka Lorna Byrneová má od nejútlejšího dětství výjimečnou schopnost vidět anděly a komunikovat s nimi, jsou jejími stálými společníky a rádci. Českým čtenářům je dobře známá. Nesmírnou popularitu si získala jak její autobiografická kniha Andělé v mých vlasech, tak i volné pokračování pod názvem Schody do nebe.
Ve svém nejnovějším díle Andělské poselství naděje se autorka jednoduchou formou obrací přímo ke čtenářům s výzvami a doporučeními, jak mohou oslovit anděly s prosbou o pomoc.
Přitom poukazuje na nezastupitelnou úlohu správné výchovy dětí a vysvětluje například i to, jak můžeme v sobě probudit léčitelské schopnosti.
Zdůrazňuje velkou sílu nejen modlitby a lásky, ale především naděje. Tu spatřuje v mladých lidech, u nichž rozpoznává touhu po spirituálním růstu, a právě v tom vidí možnost pro lepší budoucnost celého lidstva.
Vydala Euromedia Group k.s., Knižní klub

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×